gron bjaelke

Ejal 40 er en revolutionerende nyhed

Ejal 40 er en bio-revitaliserende gel, der indeholder den seneste generation af mellemmolekylær hyaluronsyre, der er ideel til at genopbygge den ekstracellulære matrixs grundlæggende struktur.

Ejal 40 forbedrer tætheden af huden ved at stimulere fibroblaster og dannelsen af kollagen- og elastinfibre. Det vil sige øget produktionen af nyt kollagen og genoprettelse niveauet af naturlig hyaluronsyre i huden ved at modvirke nedbrydningsprocessen.

 

Du kan forvente:

  • Opstramning af huden
  • Reduktion af rynker
  • Forbedret hudtone
  • Forbedret hudstruktur, mindre porer.
  • Øget elasticitet
  • Foryngelse af ansigtets konturer

Ejal40 er både til den yngre kvinde/mand, der ønsker at holde huden spændstig og opnå en naturlig glød, med en fugtet hudstruktur og øget elasticitet. Samt til den modne kvinde/mand der ønsker at genvinde den ungdommelig glød, hudstruktur og generelle hudtilstand. Ejal40 forbedrer hud-kvaliteten og har en løftende og opstrammende effekt.

Behandlingen er velegnet til både mænd og kvinder, i alle aldre.

En behandling indeholder 2 ml Ejal40

Benyttes til ansigt, hals, decollete og hænder.

 

Behandlingen

Huden afrenses og desinficeres, herefter injiceres Ejal 40.

Afhængig af hvor der injiceres, kan der være behov for smertelindrende tiltag. Vores holdning i Klinik Kronborg er naturligvis, at man mærker så lidt som muligt, så vi bedøver efter individuelle behov.

Behandling med Ejal 40 udføres af en kosmetisk sygeplejerske, som er særligt uddannet og registreret under Styrelsen for Patientsikkerhed. Behandlingen sker i Middelfart nær Fredericia, Kolding og Vejle.
Effekt og holdbarhed

Ejal40 gives som et kurforløb med to eller fire behandlinger med 4-5 ugers interval for et optimalt resultat. (foretaget ud fra en individuel vurdering)

Behandlingens holdbarhed afhænger ( som med alle andre produkter) i høj grad af hudens tilstand, alder samt det behandlede område.

 

Efter behandlingen

Ved enkelte ses lidt rødme og let hævelse. Det kan man mindske med behandling med antihistamin eller kulde behandling på det behandlede område. Som ved enhver injektions behandling er der risici for blå mærker.

 

Vi glæder os til at se dig, og vil gøre vores ypperste for at opfylde dine ønsker.

Find os i Middelfart nær Fredericia, Vejle og Kolding.

 

Book tid til behandling her...

skinbooster stor