gron bjaelke

FDA godkendt microneedling

Noscomeds SkinPen til microneedling er den eneste på markedet, der udelukkende anvendes af sundhedsfagligt personale, herunder læger og sygeplejersker.

SkinPen fra Noscamed er den ensest FDA godkendte microneedling device og CE medical godkendt klasse to. FDA godkendt i USA og England med mere en 90 kliniske studier bag sig.

Med mange bittesmå sterile nåle, penetrerer den huden tusindvis af gange, hvilket stimulerer til en kontrolleret helingsproces og derved øger og booster den kollagen dannelsen i huden. Cremen der anvendes under proceduren, er en hydrogel som tilfører fugt under hele processen.

Resterne af denne creme, fås med hjem sammen med vores Rescue Calming Complex, for at post-behandlingen skal have den optimale virkning. Alt dette er inkl. i prisen for microneedling.

Behandling er velegnet til at :
- Reducere fine linjer og rynker
- Reducere ar og arvæv f eks. acne ar
- Opstamning af løs hud og trist hud
- Bidrage til en mere ensartet og glat overflade af huden
- Formindske hyper pigmentering og solskadet hud
- Reducere og minimere åbne porer
- At fremme cellefornyelsen og give huden glød

Behandlingen

Huden afrenses, og der påsmøres en let lokalbedøvende creme på huden. Herefter mærker du meget lidt, når du behandles med SkinPen.

Efter behandlingen

Du skal forvente let rødme, og varme i ansigtet.
Du får fugtgivende behandling med hjem, til de første to døgn. Undgå andre produkter i de første 2 dage.

Vi anbefaler

Du vil allerede efter første behandling få et synlig og mærkbar resultat. For at få den størst mulige effekt, anbefaler vi tre behandlinger med en måneds mellemrum mellem hver behandling.
Skinpen kræver ingen forundersøgelse.

Du kan booke tid til behandlingen her…

needling stor

book knap

book knap