gron bjaelke

Med Profhilo kan du undgå slap og tynd hud, der er et resultat af, at alderen reducerer mængden af naturligt forekommende hyaluronsyre og kollagen.

Behandling med Profhilo er velegnet til dig, som har en begyndende slap, kreppet eller poset hud. Det kan anvendes på følgende områder:
- Ansigtet
- Hals
- Decolleté
- Hænder
- Arme
Profhilo har det højeste indhold af hyaluronsyre på markedet, det giver en hydrerende, men også opstrammende og løftende, effekt. Profhilo® er det første BDDE-fri, stabiliserede og injicerbare hyaluronbaserede produkt til behandling af slap hud.

Med en af de højeste koncentrationer af HA på markedet (64 mg / 2 ml) booster og fugter det ikke kun huden, men remodellerer også det aldrende og slappe væv. Stimulationen medfører en væsentlig vævsforbedring, og opstrammende/løftende virkning på vævet.

En behandling med Profhilo medfører bedre hudkvalitet og -fugtighed både i dermis og epidermis. Der er også øget produktion af endogen HA og elastin, hvilket giver huden et mere ungdommeligt udseende.

Behandlingen

Huden afrenses og decinficeres.
Behandling med Profhilo indebærer få injektionssteder, derudover er der minimal genopretningstid.
Behandling med Profhilo udføres af en sygeplejerske eller en læge, som er særligt uddannet og registreret under Styrelsen for Patientsikkerhed.

Effekt og holdbarhed

Det vil afhænge af hudens tilstand, alder samt område. Typisk vil der være synlig effekt op til 6-8 måneder.

Du vil se en effekt efter hver behandling, men ønsker du den optimale effekt af Profhilo®, anbefaler vi, at du behandles to-tre gange med én måneds interval. For hver behandling tilføres huden et yderligere boost.

Efter behandlingen

Der kan ses rødme, hævelse, ømhed og kløe i de behandlede områder. Der kan desuden opleves enkelte blå mærker. Undgå at berøre behandlede områder, samt make-up de første 4 timer efter injektionsbehandling.

Du kan book tid her…

profhilo foto

book knap

book knap